Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata
Instructiuni de preparare Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata
Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul.
Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper. Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.
Ingrediente Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata
2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
3 cepe mari, tocate marunt
150 g unt, taiat bucati mici
1 lingurita rozmarin
sare, piper dupa gust