Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

Taie pieptul de pui in fileuri subtiri. Da-le cu sare si piper si freaca carnea ca sa intre bine condimentele. Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul.

Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).

Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper. Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.

Ingrediente Pui tras in unt cu sos de ceapa caramelizata

2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)

3 cepe mari, tocate marunt

150 g unt, taiat bucati mici

1 lingurita rozmarin

sare, piper dupa gust

Categorii