Puisori( pentru decor)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Puisori( pentru decor)

Branza telemea se rade si se amesteca apoi cu branza de vaci si untul. Amestecam bine si asezonam. Morcovul ras il stoarcem bine de suc, printr-un tifon . Amestecam branza cu sucul de morcov si cu foarte putin sofran. Din compozitia obtinuta facem b1lute de doua marimi. O parte le alungim si le modelam , facem codita puisorului si cealalta parte o lasam asa rotunda, mai mica, cea care va fi capul puisorului. Cu ajutorul unei scobitori fixam capul puisorului de corp. Din bucatele de masline negre facem ochisorii si din morcov dacem ciocul si piciorusele. Acesti puisori se folosesc la ornarea diferitelor platouri.... Pofta mare !

Ingrediente Puisori( pentru decor)

150 g branza telemea

150 g branza de vaci

50 g unt

100 g morcov ra

sofran

condimente

Categorii