Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir

Reteta culinara Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir
INGREDIENTE
Sos de usturoi:
1 capatana usturoi 2-3 cm ghimbir 50 ml ulei 100 gr smantanaIngrediente Pulpa de caprioara la cuptor cu sos de usturoi cu ghimbir
1 pulpa superioara de caprioara dezosata
Sare,piper macinat,
piper rosu boabe ,
boia dulce,
cimbru maruntit,
1 pahar vin rosu
1 pahar apa
4- 5catei de usturoi taiat felii
1 capatana usturoi
2-3 cm ghimbir
50 ml ulei
100 gr smantana