Pulpa de ied in vin la Crock-Pot

Reteta culinara Pulpa de ied in vin la Crock-Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de ied in vin la Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de ied in vin la Crock-Pot

 

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat. Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri. Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

 

INGREDIENTE
o pulpa de ied,cam 1,500 kg. 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper 1/2 lingurita rozmarin 1 foaie dafin 100 ml vin alb Cotnari Marinada 1/2 lingurita. sare 1/2 lingurita piper 1 baton scortisoara 4 boabe ienibahar 2 foi dafin 250 ml. vin alb Cotnari 1/2 lamaie

Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.

Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.

Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.

Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.

Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.

Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.

Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.

Friptura se serveste calda sau rece.

Sa va fie de folos!

Ingrediente Pulpa de ied in vin la Crock-Pot

o pulpa de ied,cam 1,500 kg.

1/4 lingurita sare

1/4 lingurita piper

1/2 lingurita rozmarin

1 foaie dafin

100 ml vin alb Cotnari

Marinada

1/2 lingurita. sare

1/2 lingurita piper

1 baton scortisoara

4 boabe ienibahar

2 foi dafin

250 ml. vin alb Cotnari

1/2 lamaie

Categorii