Pulpa de ied in vin la Crock-Pot
Reteta culinara Pulpa de ied in vin la Crock-Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de ied in vin la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de ied in vin la Crock-Pot
Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat. Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri. Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))
INGREDIENTE
Pulpa decongelata se sterge cu hartie prosop si se parleste.
Se taie lamaia si se freaca bine partea cu carne.
Pui carnea intr-un vas incapator si adaugi toate ingredientele pentru marinada.
Acoperi vasul si-l dai la firgider pentru 4-5 ore.Eu pregatesc de seara si las pana dimineata.
Carnea se scoate din marinada,se spala si se pune in vasul Crock-Potului.
Peste pulpa se adaugasarea,piperul,rozmarin,vinul si foaia de dafin.
Acoperi vasul si pornesti aparatul pentru 3 ore.
Friptura se serveste calda sau rece.
Sa va fie de folos!
Ingrediente Pulpa de ied in vin la Crock-Pot
o pulpa de ied,cam 1,500 kg.
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1/2 lingurita rozmarin
1 foaie dafin
100 ml vin alb Cotnari
Marinada
1/2 lingurita. sare
1/2 lingurita piper
1 baton scortisoara
4 boabe ienibahar
2 foi dafin
250 ml. vin alb Cotnari
1/2 lamaie