Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot
Reteta culinara Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot
Mi-am cumpărat recent un picior de capră. Credeam că nu am pregătit marinada în bere și, deoarece congelatorul trebuie reorganizat puțin, am început să o pregătesc. Va spun sincer ca a iesit neasteptat de tandru si buuuunaaaaa!
pulpă de capră 1 doza ei condimente agreate-rozmarin, sare, piper, dafin 3-4 roșii mari 200 ml. vin albMai întâi, pregătiți amestecul de condimente.
Pulpa de capră se spală și se șterge cu prosoape de hârtie.
Imprieteneste-te cu condimentele de carne masand carnea si lasa-le sa se imprieteneasca intr-o baie de bere. După 2-3 ore, scoateți pulpa și spălați-o cu condimente.
Roșii spălate, tocate mărunt.
Puneti carnea de capra in Crock Pot, adaugati cate o lingurita din fiecare condiment, vin, rosii si acoperiti vasul.
După 2 ore, opriți Crock Pot și lăsați bolul acolo până se răcește. Se serveste cu garnitura si salata dorite.
Sa-ti fie de folos!
Ingrediente Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot
pulpa de ied
1 doza bere
condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin
3-4 rosii mare
200ml. vin alb