Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot

Reteta culinara Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot

 

Mi-am cumpărat recent un picior de capră. Credeam că nu am pregătit marinada în bere și, deoarece congelatorul trebuie reorganizat puțin, am început să o pregătesc. Va spun sincer ca a iesit neasteptat de tandru si buuuunaaaaa!

pulpă de capră 1 doza ei condimente agreate-rozmarin, sare, piper, dafin 3-4 roșii mari 200 ml. vin alb

Mai întâi, pregătiți amestecul de condimente.

Pulpa de capră se spală și se șterge cu prosoape de hârtie.

Imprieteneste-te cu condimentele de carne masand carnea si lasa-le sa se imprieteneasca intr-o baie de bere. După 2-3 ore, scoateți pulpa și spălați-o cu condimente.

Roșii spălate, tocate mărunt.

Puneti carnea de capra in Crock Pot, adaugati cate o lingurita din fiecare condiment, vin, rosii si acoperiti vasul.

După 2 ore, opriți Crock Pot și lăsați bolul acolo până se răcește. Se serveste cu garnitura si salata dorite.

Sa-ti fie de folos!

Ingrediente Pulpa de ied marinata in bere la Crock Pot

pulpa de ied

1 doza bere

condimentele agreate-rozmarin,sare,piper,foaie de dafin

3-4 rosii mare

200ml. vin alb

Categorii