Pulpa de miel imbracata in crusta crocanta de verdeturi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Instructiuni de preparare Pulpa de miel imbracata in crusta crocanta de verdeturi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Ingrediente Pulpa de miel imbracata in crusta crocanta de verdeturi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Pulpa de miel:
-1 pulpa de miel
Marinata pentru carnea de miel:
-1 lingurita de boia afumata
-1/2 linguriță fulgi de usturoi
-1 lingurița de oregano
-1/2 linguriță nucsoara măcinată
-1 lingurita de coriandru boabe
-1 lingurita sare roz
-1/2 lingurita piper boabe
-1 lingura de zahar
-2 foi de dafin
-5 căței de usturoi
-sucul de la doua lamai
-2 pahare de vin alb
-1 ceapă alba
-4 crengute de rozmarin
-2-3 crengute de cimbru
Crusta crocanta cu verdeturi:
-6 linguri de pesmet
-6 linguri de unt moale
-2 linguri de muștar Dijon
-6 linguri de pătrunjel tocat
-coditele verzi de la o legătură de ceapă verde
-frunzulitele de la 3 crengute de cimbru
-1 lingurita frunzulite de rozmarin
-2 linguri zeama de lămâie
-sare si piper
Garnitura din cus cus:
-1 pachet de cus cus(~200 gr.)
-1 ceapă alba
-100 gr. mazăre
-100 gr. pastai
-coaja de la o lămâie
-supa de legume
-1 legătură de patrunjel
-sare si piper proaspăt măcinat
-ulei de masline
Pentru copt:
-ulei de măsline
-1 căciulie de usturoi
-3 crengute de rozmarin
-2 cani de apa
-1 cana de vin
Salata:
-1 punga de amestec de salata
-2 bucati de lime
-sare roz
-piper proaspat macinat
-ulei de masline