Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Fara grasimi in exces, o reteta care trebuie testata si degustata. Va invit cu drag !

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel in sare cu rozmarin

Se spala pulpa de miel fara sa se indeparteze pielita de deasupra sau osul si se lasa sa se usuce foarte bine.

Se spala a doua oara pulpa, de data asta in vin alb.

Se imbiba bine cu vin si rosmarin.

Se pune in tava un strat cam de doi cm de sare de mare grunjoasa, se pune deasupra pulpa si se acopera in intregime cu sare.

Se da la cuptor pentru aproximativ doua ore, cam la 200 grade.

Cand e gata se indeparteaza sarea si se serveste de preferat cu salata verde.

Ingrediente Pulpa de miel in sare cu rozmarin

1 bucata pulpa de miel

crengute de rozmarin

sare de mare grunjoasa (1 kg)

500 ml vin alb

Categorii