Pulpa de miel inabusita
Daca va plac retete dulci-sarate, veti iubi preparatul nostru cu carne, miere si cimbru! O idee perfecta pentru pranzul in familie. Serviti alaturi de cartofi sau alte legume de sezon.
Instructiuni de preparare Pulpa de miel inabusita
Se incalzeste uleiul de masline intr-o cratita mare. Se soteaza ceapa tocata in prealabil.
Adaugati pulpele de miel si gatiti-le pe toate partile.
Se adauga apa, mierea, cimbrul, rozmarinul, sarea, piperul si se aduce la fierbere. Acoperiți si gatiti la o temperatura scazuta timp de 1 ora și 45 de minute.
Dupa acest timp, luati capacul si gatiti inca 10 minute, astfel incat sosul sa se reduca usor.
Gata!
Ingrediente Pulpa de miel inabusita
2 pulpe de miel
1 ceapa
100 ml apa
1 lingura de miere
1 lingura de cimbru
1 lingurita de rozmarin
ulei de masline
sare
piper