Pulpa de porc in sos picant
Reteta culinara Pulpa de porc in sos picant din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de porc in sos picant
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de porc in sos picant
La foc mic, am facut o pulpita de porc in sos picant, numai buna de mancat cu o garnitura de orez, mamaliga sau piure.
Pentru aceasta reteta, am folosit urmatoarele ingrediente: 800g pulpa de porc 200g ceapa 50ml ulei 1lingurita boia dulce 1/2lingurita boia iute 1/2lingurita piper mozaic proaspat macinat 1lingurita rasa vegeta 1lingura pasta de tomate 1foaie dafin 1/2lingurita cimbru 5catei de usturoi Mai intai am spalat si am uscat carnea cu prosoape de hartie. Am taiat-o cuburi mici si am calit-o in uleiul fierbinte, oana s-a rumenit usor pe toate partile. Am adaugat ceapa taiata marunt si am calit-o putin impreuna cu carnea. Am adaugat apoi apa fierbinte, boiaua de ardei, foaia de dafin, am pus capacul si am fiert la foc mic, adaugand cate putina apa,aproximativ 60minute. Atat a durat sa fiarba carnita mea. Am pus apoi pasta de tomate, cimbrul, usturoiul tocat marunt, vegeta, piperul mozaic macinat, am mai pus putina apa pentru a se forma sosul si am mai lasat sa fiarba sub capac, 5minute. Eu am ales sa servesc aceasta mancare, alaturi de un pilaf. Punct ochit, punct lovit! Fiului meu ii place carnea picanta si mananca cu placere pilaful. Pofta buna va doresc si voua!Ingrediente Pulpa de porc in sos picant
Pentru aceasta reteta, am folosit urmatoarele ingrediente:
800g pulpa de porc
200g ceapa
50ml ulei
1lingurita boia dulce
1/2lingurita boia iute
1/2lingurita piper mozaic proaspat macinat
1lingurita rasa vegeta
1lingura pasta de tomate
1foaie dafin
1/2lingurita cimbru
5catei de usturoi