Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2 lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei, o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;). 2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min. 3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs. Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)

Ingrediente Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

800 g pulpa de porc fara os si fara grasime

1/2 lg ulei

2 ardei kapia

150 g rosii chery

sare

2 foi de dafin

200 g orez salbatic

apa

Categorii