Pulpa de pui fripta, cu sos de lamaie si cartofi crocanti

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de pui fripta, cu sos de lamaie si cartofi crocanti

Carne o o facem pe gratar. Intre timp, punem intr-o tigaie 1 lingura de ulei in care prajim baconul, apoi adaugam usturoiul taiat marun, stingem cu zeama de la lamaie si 200 ml apa. Lasam sa fiarba 5 min, dupa care adaugam pulpa fripta. Mai lasam 3 min. si dam deoparte tigaia. Curatam cartofii, ii taiam in cubulete mai mari si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem zeama si ii punem la prajit. Cand sunt gata, incalzim pulpa cu sosul. Potrivim de sare si piper. Pe un platou, se asaza cartofii si deasupra se pune pulpa cu sosul format si baconul. Pofta buna.

Ingrediente Pulpa de pui fripta, cu sos de lamaie si cartofi crocanti

2 pulpe de pui dezosate,100 bacon sau kaizer

2 catei usturoi

zeama de la o jumatate de lamaie

500g cartofi,sare

piper

Categorii