Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Se transeaza pulpa de vita cubulete, se spala bine si se amesteca cu condimentele naturale…

Se aseaza pulpa de vita in Vasul Roman si apoi se toarna bere pana se acopera carnea introduce Vasul Roman la cuptor 1,5 ore.

Cat timp Vasul Roman este la cuptor se pregateste compozitia din ciuperci, branza de burduf, ceapa si oua.Se taie ceapa si ciuperciele.

Ciupercile, ceapa, branza de burduf (data pe razatoare) si ouale se amesteca intr-un bol.Optional, in compozitie, se pot adauga 4-5 linguri de ulei .Se scoate Vasul Roman de la cuptor.

Carnea de vita se amesteca cu compozitia de ciuperci si branza de burduf.Compozitia obtinuta se aseaza in vasul roman.

Se introduce Vasul Roman la cuptor aproximativ 1 ora. Cu un sfert de ora inainte de a scoate Vasul de la cuptor, se ia capacul pentru ca mancarea sa se rumeneasca…

Ingrediente Pulpa de vita in bere cu ciuperci, ceapa si branza de burduf ?

Pulpa de vita (aproximativ 2 kg)

Ciuperci (aproximativ 1,5 kilograme)

BERE!!!!

Branza de burduf (aproximativ 1 kilogram)

Ceapa

Patru Oua

Condimente naturale (cimbru, patrunjel, busuioc, leustean, oregano, marar etc.)

Categorii

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional - Cum se prepara acesti Cartofi țăr

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica - Cu

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Reteta Burger de casa, un pranz perfect pentru intreaga familie

Burger de casa - Pas 1. Carnea tocata o amestecam cu o lingurita de ketchup, una de mustar, sare si

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase, reteta de chiftele suculente si gustoase

Parjoale moldovenesti pufoase - Cateva felii de paine sau o chifla vechi de 2 zile sau mai mult se p

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

Taci și înghite - Rețeta tradițional românească plină de savoare - Cum se prepara Taci și înghite -

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Chiftelele: Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiati rondel

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca

Sarmale in foi de vita de vie reteta traditionala romaneasca - Iata cum se prepara Sarmale in foi de

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie - Cum se prepara Mancar