Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

Bucata de carne se condimenteaza cu sare si piper macinat.Se prajeste pe tigaia grill pentru a forma o crusta rumena deasupara.Transferam apoi carnea intr-o tava pentru cuptor, turnam si uleiul, adaugam sosul de rosii si inca 200 ml apa si boabele de piper verde,ceapa verde si usturoiul taiat felii.Acoperim tava cu folie de aluminu si dam la cuptor la 220 grade pana cand carnea este facuta si in interior. Dam folia deoparte si feliem carnea. Eu am facut alaturi un piure de cartofi.

Ingrediente Pulpa de vitel cu sos de rosii si piper verde

1 bucata de pulpa de vitel(1,5 kg)

200 gr sos de rosii

1 lingura boabe de piper verde

sare si piper negru macinat

50 ml ulei de masline

5-6 cepe verzi

3 catei de usturoi

Categorii