Pulpa de vitel la Crok-Pot

Reteta culinara Pulpa de vitel la Crok-Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de vitel la Crok-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de vitel la Crok-Pot

 

Acest fel de mâncare era preferatul băiatului meu când era mic. I-a transmis-o fiului său drag și iubit. .A ramas o reteta pentru suflet.

1 kg pulpă de vițel 5-6 roșii mici sau 3 mari 5-6 catei de usturoi sare piper rozmarin 150 ml. vin alb 50 g bulion

Pulpa de vițel spălată, ștearsă și porționată se pune în vasul Crok-Pot.

Se spala rosiile si se toaca marunt + bulionul

Dovleceii se curăță, se dau pe răzătoare și se toacă mărunt.

Toate acestea se pun peste carne, apoi se condimenteaza.

Se adauga uleiul si vinul, se pune capacul si se lasa 2,30 ore.

Opriți aparatul și serviți vasul fierbinte cu garnitură și salată.

Sa-ti fie de folos!

Ingrediente Pulpa de vitel la Crok-Pot

1 kg pulpa vitel

5-6 rosii micute sau 3 mari

5-6 catei de usturoi

sare

piper

rozmarin

150 ml. vin alb

50 g. bulion

Categorii