Pulpa de vitel la Crok-Pot
Reteta culinara Pulpa de vitel la Crok-Pot din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpa de vitel la Crok-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de vitel la Crok-Pot
Acest fel de mâncare era preferatul băiatului meu când era mic. I-a transmis-o fiului său drag și iubit. .A ramas o reteta pentru suflet.
1 kg pulpă de vițel 5-6 roșii mici sau 3 mari 5-6 catei de usturoi sare piper rozmarin 150 ml. vin alb 50 g bulionPulpa de vițel spălată, ștearsă și porționată se pune în vasul Crok-Pot.
Se spala rosiile si se toaca marunt + bulionul
Dovleceii se curăță, se dau pe răzătoare și se toacă mărunt.
Toate acestea se pun peste carne, apoi se condimenteaza.
Se adauga uleiul si vinul, se pune capacul si se lasa 2,30 ore.
Opriți aparatul și serviți vasul fierbinte cu garnitură și salată.
Sa-ti fie de folos!
Ingrediente Pulpa de vitel la Crok-Pot
1 kg pulpa vitel
5-6 rosii micute sau 3 mari
5-6 catei de usturoi
sare
piper
rozmarin
150 ml. vin alb
50 g. bulion