Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

 

 Am vrut o pulpă fragedă înăuntru, care să nu fie uscată. Crock Pot și-a făcut bine treaba, chiar dacă este de prima generație și nu atât de sofisticat. Soțul meu a lăudat în special friptura suculentă și gustoasă.

1,5 kg pulpă de porc - de casă 1 lingura 1 lingurita boia 1 lingura pasta de rosii rosii 1 lingura pasta de telina cu telina 1/2 lingurita rozmarin uscat tocat 1/2 piper negru măcinat 3 catei de usturoi 1 kg de cartofi mici -bio -de la soacra sare verdeaţă Pregătirea este extrem de simplă. Bucata de carne se asezoneaza cu condimentele date. Dupa aceea se unge cu pasta de ardei si pasta de rosii si usturoi date de presa. Nu uita să sari. Nu am mai folosit ulei pentru ca pulpa de porc avea suficienta grasime pentru a se elibera. Dacă este timp, puteți lăsa carnea să se marineze puțin. Puneți bucata de carne în cuva de la aragazul lent Crock Pot . Setați pe funcția înaltă și lăsați-l să fiarbă timp de 3 ore. Aparatul funcționează singur și poți face altceva prin casă. După două ore, ridicați carnea și puneți cartofii sub ea. Astfel, cartofii vor fi gătiți impregnați cu sucul care se fierbe pe carne. După 3 ore, testați dacă ingredientele sunt fierte. Bucata de pulpă se feliază și se servește cu cartofi cu salată sau murături preferate. Poftă bună !!!!

Ingrediente Pulpa porc la slow cooker Crock Pot

1.5 kg pulpa porc - de casa

1 lingura zaatar

1 lingurita boia rosie de ardei

1 lingura cu varf pasta rosiii

1 lingura cu varf pasta de kapia cu telina

1/2 lingurita rozmarin uscat maruntit

1/2 piper negru macinat

3 catei usturoi

1 kg cartofi maruntei -bio -de la soacra

sare

verdeata

Categorii