Pulpe de gasca cu morcovi
Instructiuni de preparare Pulpe de gasca cu morcovi
Se condimenteaza bine carnea . Se inteapa pulpele pentru ca aromele sa invadeze carnea. Se prajesc putin in unt, pe fiecare parte.
Se adauga vinul; se acopera si se inabusa la cuptor 60 de minute, ungand carnea din cand in cand cu sos. A asezat frumos in vasul de lut.
Se curata morcovii si se taie cubulete. Se adauga impreuna cu supa si se mai lasa inca 15-20 de minute la cuptor. Se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper.
Se aranjeaza pulpele cu legumele pe un platou si se servesc fierbinti cu garnitura preferata.
Ingrediente Pulpe de gasca cu morcovi
4 pulpe de gasca sau 2 pulpe+2 aripi,
sare, piper
2 linguri unt
300 ml. vin rosu
350 g. morcovi
125 ml. supa de legume/gasca :P
200 g. smantana
Daca doriti o friptura picanta, lasati carnea la marinat in urmatorul sos:
2 linguri miere
2 linguri sos de soia
1 ardei iute
sare, piper