Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor. Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute. Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna. Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic. Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi. Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!

Ingrediente Pulpe de pui cărora le sare muştarul

4 pulpe de pui

2 linguri de muştar

100 g de smântână groasă

2 cepe

1 lingură de ulei

2 pahare de vin alb

Câteva rămurele de cimbru

1 foaie de dafin

sare

piper

Categorii