Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval
Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval
Punem pulpele la fiert in apa cu sare.Adaugam o ceapa si fierbem pana ce carnea e facuta.Dar nu pica de pe oase.. Punem deoparte 600 ml zeama strecurata,pe care o vom folosi la orez.
Punem apoi carnea de pui intr-o tava.Stropim cu ulei,putina zeama in care a fiert,sare ,piper si presaram boia dulce.
Dam la cuptor la 200 grade pana se rumeneste usor.E important sa ramana suculenta,asa ca puneti timerul la 15 minute si nu uitati de ea.
Pentru orez,procedam in felul urmator : Taiem fin ceapa si o prajim in putin ulei.Adaugam orezul si-l prajim usor,doar cat sa primeasca gust de nuca.
Ingrediente Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval
200 g orez cu bob mare,colosal
600 ml zeama in care au fiert pulpele
200 g cascaval cu textura moale
2 cepe
sare,piper,boia dulce
100 ml ulei
patrunjel verde,tocat fin