Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci

Mod de preparare: Fierb pulpele. Calesc ceapa, adaug ciupercile date pe robot, las sa se caleasca impreuna, adaug supa, las sa scada. Pregatesc sosul: faina amestecata cu smantana, sare, piper, marar. Adaug sosul in vasul cu ciuperci, condimentez, las 5 minute sa clocoteasca, adaug pulpele pentru inca 5 minute, presar cu patrunjel verde. Servim cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.

Ingrediente Pulpe de pui cu sos alb de ciuperci

Ingrediente:

4 pulpe fierte

300 g ciuperci proaspete

1 ceapa mica

1 ceasca supa de carne

1 lingura faina

300 g smantana

sare

piper

marar si patrunjel proaspete.

Categorii