Pulpe de pui fragede la tigaie

Reteta culinara Pulpe de pui fragede la tigaie din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpe de pui fragede la tigaie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui fragede la tigaie

5 pulpe de pui 2 cepe mari 3 căței de usturoi 100g unt 1 lingura ulei 1/2 linguriță boia dulce de ardei Sare, piper Am curățat și spălat pulpele, le-am dezosat și le-am pus în tigaia unsa cu 1 lingura ulei. Am presărat boiaua, piperul, am pus ceapa tăiată rondele deasupra pulpelor, untul și usturoiul zdrobit. Am pus putina sare, capacul și am lăsat pe foc mic 30 minute. Am gustat puțin sos și a mai fost nevoie de sare. Le-am întors și le-am mai lăsat 20-25 minute sub capac. Nu am adăugat apa și totuși am avut suficient sos gustos. Pofta buna!

Ingrediente Pulpe de pui fragede la tigaie

5 pulpe de pui

2 cepe mari

3 căței de usturoi

100g unt

1 lingura ulei

1/2 linguriță boia dulce de ardei

Sare, piper

Categorii