Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

Reteta culinara Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

 

INGREDIENTE
4 pulpe de pui 4 bucatii de pulpe de porc 500 ml bere neagra 3 catei usturoi sare piper condimente pentru pui 1 crenguta cimbru boia de ardei iute cartofii branza de oaie prospata

Ingrediente Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

4 pulpe de pui

4 bucatii de pulpe de porc

500 ml bere neagra

3 catei usturoi

sare

piper

condimente pentru pui

1 crenguta cimbru

boia de ardei iute

cartofii

branza de oaie prospata

Categorii