Pulpe de pui in marinada facute pe grill

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui in marinada facute pe grill

Luam pielea de pe pulpe. Intr-un bol mai mare amestecam vinul, uleiul si celelalte condimente. Trecem pulpele pe ambele parti prin aceasta marinada , apoi le lasam in ea, la rece pentru macar o ora.

Cu cat le lasam mai mult in marinada , cu atat vor avea un gust mai bun.Ideal ar fi sa le lasati de seara pina dimineata.

Punem grillul in functiune si cand acesta s-a incalzit punem pulpele pe el sa se friga, 30 de minute pe o parte, le intoarcem si lasam alte 20 minute pe partea cealalta.

Dar asta depinde de grillul fiecareia. A servit pulpele cu o salata de varza proaspata amestecata cu felii de rosii si marar verde tocat si asezonata.

Ingrediente Pulpe de pui in marinada facute pe grill

4 pulpe pui

100 ml vin

3 linguri ulei

amestec condimente pui Fuchs

usturoi

piper

chilli

sare aromata

Categorii