Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Instructiuni de preparare Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Ingrediente Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
8 copanele de pui
100 ml sos worcestershire
50 gr unt
2 linguri ulei de masline
8 copanele de pui
100 ml sos worcestershire
50 gr unt
2 linguri ulei de masline
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Se prepara clatitele picante din faina, oua, sare, piper, oregano si apa minerala. Spanacul se opare
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Vinetele si dovleceii se dau prin razatoare.Ceapa si verdeata se toaca marunt. Peste acestea se adau
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se prepara un aluat picant de clatite. Carnea de pui se trage la tigaie cu ciupercile si ceapa verde
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c
Se fierbe pasta in apa cu sare si ulei 8-10 minute (cat scrie pe instructiuni). Se scot si clatesc c