Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga ½ lingura ulei si prajeste carnea pana se rumenste. Intr-o cratita adauga ½ lingura ulei ramasa si caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute. Adauga in cratita cu ceapa pulpele de pui si pastarnacul.Amesteca mustarul cu mierea si zeama de supa de legume si toarna totul peste pulpe si pastranac.Presara deasupra thym.Acopera cratita dupa ce da intr-un clocot, apoi lasa sa fiarba la foc mic 1 ora.Asezoneaza dupa gust si serveste.

Ingrediente Pulpe de pui moi si dulci cu pastarnac

1 lingura ulei de masline

4 pulpe de pui, curatate de piele

2 cepe, tocate marunt

350 gr pastarnac, taiat fasii

300 ml zeama de supa de legume

2 linguri mustar

2 linguri miere

1 lingurita thym maruntit

Categorii