Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

Ne ocupam mai intai de legume..........curatam cartofii si ii taiem rondele groase de circa 1 cm,dovlecelul il taiem si pe el rondele iar ardeiul gras il taiem fasii mai groase. Asezam toate legumele intr-un vas de yena. Spalam pulpele de pui si indepartam pielita iar apoi le frecam bine cu sare si piper.Le asezam deasupra legumelor. Facem urmatorul amestec.......uleiul,,cimbrul,usturoiul dat prin presa , ardeiul iute taiat marunt,vinul si o cana cu apa.Amestecam bine si apoi turnam peste legume si pulpe. Dam la cuptor,la 180 grade,la foc potrivit. Din cand in cand stropim pulpele cu sosul din vas. Spre final dam focul mai mare pentru a le rumeni. Scoatem din cuptor si putem servi .

Ingrediente Pulpe de pui pe pat de legume,condimentate cu cimbru

5 pulpe superioare de pui

2 cartofi mai mari

1 dovlecel

1 ardei gras rosu

o lingura ulei de masline

1 lingurita de cimbru uscat

2 catei de usturoi

1 ardei iute mic

50 ml vin

sare

piper macinat

Categorii