Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Am pregatit in acest week-end o reteta ce a primit foarte multe laude si a fost apreciata mai mult decat ma asteptam: niste pulpe de rata bine patrunse, cu ciuperci brune (desi mi-as fi dorit sa folosesc niste ciuperci de padure, de sezon, insa nu am ajuns la piata sa cumpar) si un sos de smantana cu parmezan. Cand am luat capacul de pe oala nu pot sa va spun cat de bine mirosea totul si cum intr-o secunda preparatul mi-a furat privirea.
Ingrediente Pulpe de rata cu ciuperci brune si smantana la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
2 pulpe de rata
500 gr ciuperci brune
1 morcov
1 ceapa
1 catel mare de usturoi
150 ml smantana de gatit
1 lingura parmezan ras
sare
piper
rozmarin uscat
1 lingurita rasa amestec ierburi aromatice
patrunjel verde