Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Germania. Cum sa faci Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
O reteta germana, o combinatie perfecta si un gust nemaipomenit intr-o mancare absolut delicioasa facuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
Ingrediente Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
2 pulpe mari de rata
1 varza rosie
3 linguri ulei de masline
1 cubulet de unt
100 ml vin rosu
3 linguri otet de cidru
sare si piper dupa gust
1 ceapa mare
1 lingurita piper cu lamaie
2 lingurite zahar
1/2 nucsoara rasa