Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Germania. Cum sa faci Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

O reteta germana, o combinatie perfecta si un gust nemaipomenit intr-o mancare absolut delicioasa facuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. 

Ingrediente Pulpe de rata cu varza rosie calita la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

2 pulpe mari de rata

1 varza rosie

3 linguri ulei de masline

1 cubulet de unt

100 ml vin rosu

3 linguri otet de cidru

sare si piper dupa gust

1 ceapa mare

1 lingurita piper cu lamaie

2 lingurite zahar

1/2 nucsoara rasa

Categorii