Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu cartofi natur

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu cartofi natur

Intr-o tavita se presara sarea grunjoasa intr-un strat de cativa milimetri.

Copanelele spală, se usucă sau să le pat, apoi se condimentează cu sare și piper doar.

Apoi stai pe pat și să le dea tigaie sare la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra.

În cazul în care opri focul și Scoția copanelele tava și curățați-le sare ușor uscat pe ele.

Peel și se taie cartofii în sferturi, cuburi, apoi se pune într-o cratiță cu capac apă și se fierbe pentru a da mândrie.

Se amestecă ușor și se fierbe la foc mic, până când cartofii vițel. Dupa scurge apa și dip cu ulei de măsline, se amestecă și se presara verdeata lor usor.

Deasupra tocat (patrunjel sau marar). Serviti cu o salata de sezon si se serveste cu sos de usturoi.

Ingrediente Pulpe pe pat de sare grunjoasa cu cartofi natur

4 pulpe de pui

condimente

piper

o mana de sare grunjoasa

6cartofi

o lingutita legume deshidratate(delicat)

verdeata

o lingura de ulei de masline

Categorii