Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim morcovii pina la o culoare aurie. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă în timpul gătirii, astfel încât morcovii sa nu arda. Scoateți morcovi pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de grăsime. Prăjește slănina în tigaie unde ați utilizat pentru morcovi, fără a se adăuga grăsime,în același mod ca și morcovii. Într-un castron, se bat 3 oua întregi,cu 5-6 linguri de brânză 0%(eu am folosit yaurt 0%). Se adauga sare, piper si nucsoara dupa gust. Așezați patiserie într-un vas,se înțepa aluatul, se acopera partea de jos cu morcovi, apoi sunca, se acoperă cu amestecul de ou si branza, apoi se presara cu brânză (cascaval) rasă. Coaceți aproximativ 30 de minute (in functie de cuptor) la 220 ° C (termostat 7-8).

Ingrediente Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Ingrediente (pentru 4 persoane):

- O foaie de patiserie

- 6 morcovi mari

- Brânză 0%

- 3 oua

- 100 g slănină afumată (sunca)

- 100 g brânză rasă (cascaval)

- Sare și piper

- Nucșoară (la dorinta)

- Ulei de măsline

Categorii