QUICHE LORRAINE

Reteta culinara QUICHE LORRAINE din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Franta. Cum sa faci QUICHE LORRAINE
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare QUICHE LORRAINE
asa cum am promis mai inainte, am revenit cu tarta Quiche Lorraine, o tarta sarata specifica zonei Lorraine din Franta...am vazut mai multe retete dar cam toate respecata aceleasi ingrediente si principiul dupa care se face este in general acelasi ...eu m-am oprit la reteta aceasta care mi-a palcut f mult...a iesit buna....
Ingrediente QUICHE LORRAINE
350 g aluat Brise- l-am prezentat intr-o reteta anterioara
200 g pancetta sau kaizer
150 g cascaval Emmental ( reteta originala e cu Gruyere...eu nu am avut...si sincer nici nu stiu cum e...am vazut insa ca se substituie f bine cu Emmental)
1 ou intreg+ 2 galbenusuri
200-300 g smantana( eu am avut smantana super buna , groasa si grasa si am pus doar 200)
sare, piper, nucsoara