Instructiuni de preparare
Quiche picant- la Multicooker Philips
Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea tare aluatul), le framantam putin, apoi il invelim intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute. Intre timp taiem fasii kaizerul si carnatul rondele si le prajim in putin ulei. Le scoatem din tigaie pe un servet de hartie sa absoarba grasimea in plus. Taiem marunt ceapa, ardeii curatati ii rupem in fasii subtiri, ciupercile le taiem marunt. Cand toate sunt gata si timpul a trecut, scoatem aluatul de la rece , il intindem subtire 3-4 mm si il punem in cuva aparatului,pe care am uns-o cu putin unt. Cu o furculita, intepam aluatul dinloc in loc. Avem grija ca aluatul sa fie ridicat putin pe marginea vasului. Punem pe rand ciupercile, ceapa tocata, kaizerul si carnatul prajit, ardeii copti si la sfarsit maslinele . Ouale le batem bine cu smantana , sare si piper, adaugam praful de copt si amestecam sa se omogenizeze.Rasturnam apoi compozitia in vas, peste legume. Deasupra radem casul si cascavalul si presaram patrunjel verde tocat si putin ardei copt, pentru aspect. Apasam butonul Menu Programam aparatul pe Bake ( Coacere), fixam temperatura la 150 de grade si fixam timpul de coacere la 45 de minute. Apoi apasam butonul Start si lasam aparatul sa-si faca programul. La scurgerea timpului , scoatem aparatul din priza si lasam quiche-ul sa se raceasca in vas. Atentie ! Aveti grija cand ridicati capacul , sa nu va opariti cu aburii...stati mai bine, mai departe si lateral de aparat. Dupa ce s-a racit putin , il scoatem din vas , il punem pe un platou si se poate deja servi. Este bun si rece , dar mai ales cald..... http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/10/bunatati-facute-cu-multicooker-philips.html