Quiche picant- la Multicooker Philips

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Quiche picant- la Multicooker Philips

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru aluat ( adaugam 50 ml apa, daca vi se pare prea tare aluatul), le framantam putin, apoi il invelim intr-o folie alimentara si il dam la frigider pentru 30 de minute. Intre timp taiem fasii kaizerul si carnatul rondele si le prajim in putin ulei. Le scoatem din tigaie pe un servet de hartie sa absoarba grasimea in plus. Taiem marunt ceapa, ardeii curatati ii rupem in fasii subtiri, ciupercile le taiem marunt. Cand toate sunt gata si timpul a trecut, scoatem aluatul de la rece , il intindem subtire 3-4 mm si il punem in cuva aparatului,pe care am uns-o cu putin unt. Cu o furculita, intepam aluatul dinloc in loc. Avem grija ca aluatul sa fie ridicat putin pe marginea vasului. Punem pe rand ciupercile, ceapa tocata, kaizerul si carnatul prajit, ardeii copti si la sfarsit maslinele . Ouale le batem bine cu smantana , sare si piper, adaugam praful de copt si amestecam sa se omogenizeze.Rasturnam apoi compozitia in vas, peste legume. Deasupra radem casul si cascavalul si presaram patrunjel verde tocat si putin ardei copt, pentru aspect. Apasam butonul Menu Programam aparatul pe Bake ( Coacere), fixam temperatura la 150 de grade si fixam timpul de coacere la 45 de minute. Apoi apasam butonul Start si lasam aparatul sa-si faca programul. La scurgerea timpului , scoatem aparatul din priza si lasam quiche-ul sa se raceasca in vas. Atentie ! Aveti grija cand ridicati capacul , sa nu va opariti cu aburii...stati mai bine, mai departe si lateral de aparat. Dupa ce s-a racit putin , il scoatem din vas , il punem pe un platou si se poate deja servi. Este bun si rece , dar mai ales cald..... http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/10/bunatati-facute-cu-multicooker-philips.html

Ingrediente Quiche picant- la Multicooker Philips

- pentru aluat

100 g unt

250 g faina

1 ou

sare

- pentru umplutura

100 g kaizer

100 g carnati picanti uscati

100 g ciuperci taiate

100 g cas de oaie

50 g cascaval

4 oua

2 ardei copti rosii

50 g masline negre fara samburi

3-4 fire ceapa verde

1 praf de copt

100 ml smantana

patrunjel verde

sare

piper

patrunjel verde

Categorii

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă

Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă

Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă - Cum se

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica

Cornuri cu branza sarata - Reteta gustoasa si spornica - Cum se prepara Cornuri cu branza sarata - R

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid

Tarta rustica cu rosii si cascaval, un aperitiv gustos si rapid - Cum se prepara Tarta rustica cu ro

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat

Reteta culinara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat din categoria Ape

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios

Reteta culinara Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios din categoria Aperitive / Garnitur

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Tarta rustica cu rosii si cascaval

Reteta culinara Tarta rustica cu rosii si cascaval din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Rom

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă

Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă - Cum se prepara Pâine umplută cu brâ