Quique Lorraine

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Quique Lorraine

Aluatul: in faina se taie untul cit mai marunt se incorporeaza si oul, sarea, se adauga si laptele. Aluatul obtinut se inveleste intr-o punga de plastic si se tine mim 30 min la frigider. Se muleaza tartele si se inteapa aluatul cu o furculita. Umplutura: Carnea se pune intr-o tigaie cu o lingura de ulei si se inabuse, la fel se procedeaza si cu ceapa, ardeiul, ciupercile. Cascavalul se rade, verdeata se toaca, ouale se bat si se amesteca cu smantana, se pun si condimentele. Toate se amesteca se gusta si daca este nevoie se mai pun condimente, cu amestecul obtinut se vor umple tartele. Se coc la foc mediu pana se auresc. Se servesc calde, sunt bune si reci.

Ingrediente Quique Lorraine

Aluatul pentru tarte:

1 ou

100 g unt

300 g faina

2 linguri lapte

un praf de sare.

Umplutura pentru tarte:

5 oua

200 g smantana

100 g cascaval

100 g carne (ce va place

pot fi si carnati)

1 ceapa

1 ardei gras si unul iute

patrunjel si busuioc frunze

4 - 5 ciuperci

sare

piper

4 linguri de ulei.

Categorii