Ragu de caprioara

Reteta culinara Ragu de caprioara din categoria Mancaruri cu carne. Specific Italia. Cum sa faci Ragu de caprioara
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ragu de caprioara
Ragu(cu accent pe u ),originar din nordul Italiei(Upss), un sos pe baza de carne servit de obicei cu paste, fiert indelung la foc mic, se servea pana la sfarsitul secolului 19 in zile de sarbatoare si duminica.Cam asa am facut si eu astazi caci aveam o bucata mica de carne, deci imi trebuia ceva mai mult sos.
INGREDIENTE
Ingrediente Ragu de caprioara
500 gr pulpa de caprioara
1-2 bucati ceapa
1 morcov
1 ardei gras rosu
1 conserva rosii cuburi
2 linguri pasta de tomate
3 linguri ulei de masline
1 lingurita zahar optional
oregano uscat
foi de dafin
sare
piper negru macinat
paste pentru servit(penne)
150 ml vin rosu sec
piper boabe
ienibahar boabe