Ramen cu pui si conopida
Reteta culinara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Ramen cu pui si conopida
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ramen cu pui si conopida
Am făcut-o lată din nou! Am combinat tăițeii de la supa la plic cu pui și sos cremos și lângă am mai pus și conopidă gătită la cuptor... am făcut la început 3 porții că am zis să vedem ce iese și ghicești cum am sfârșit ziua? Făcând încă 4! Uneori mi-aș dori să stau la 10 km de mers pe jos peste dealuri până la un magazin și apoi când ajung să nu aibă ce îmi doresc, știi, să am o scuză și eu. Că dacă am chef sau timp să fac nu mă mai întreabă nimeni, îți dai seama ha! Toate ca toate, dar parcă niciodată nu ajunge! Oricât ai face, mai trebuie să faci măcar încă o dată că na, a fost bun. Deci dacă vrei să fii condamnată la cratiță toată ziua, apucă-te de ramen cu pui și conopidă. Dublează, ba chiar triplează ingredientele dacă vrei să o scoți la capăt, pentru că iese o treabă bună! RĂU! Și ce-am ajuns... să mă plâng că a ieșit mâncarea bună!
Ingrediente Ramen cu pui si conopida
Ingrediente conopidă la cuptor ( 2 tăvi):
1 conopidă micuță
ulei de măsline
sare, piper, curry, pătrunjel proaspăt
parmezan
Ingrediente pui:
1 piept de pui
ardei iute verde
usturoi
sare, piper, cimbru, chilli, condimentele de la supa la plic
1 lingură sos Teriyaki
200 ml smântână pentru gătit
3 supe la plic