Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune. Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri sau in functie de preferinta dvs.Se pun bucatile intr-un vas,se adauga maioneza,hreanul,sarea si piperul dupa gust si zeama de lamiae.Este un aperitiv foarte gustos.Se poate servi alaturi de salata de sfecla rosie.

Ingrediente Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

3 bucati limba de porc

1 morcov

1 ceaoa

1 radacina patrunjel

1-2 foi de dafine

sare si piper boabe

Pentru sos:

2-3 linguri maioneza

2 lingurite hrean ra

1 lingurtita zeama de lamiae

sare si piper dupa gust

Categorii