Rasturnata cu paste, prune si struguri albi
Reteta culinara Rasturnata cu paste, prune si struguri albi din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Rasturnata cu paste, prune si struguri albi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rasturnata cu paste, prune si struguri albi
un desert consistent, facut la repezeala cu ce-aveam prin bucatarie
Ingrediente Rasturnata cu paste, prune si struguri albi
5 oua
5 linguri de zahar tos
5 linguri apa minerala
5 linguri ulei
un praf de sare
10 linguri faina alba proaspat cernuta
1/2 plic praf de copt
5 linguri pesmet
2 plicuri zahar tos cu scortisoara
8 prune mari, carnoase
1 ciorchine strugure alb
cca 100 gr. paste fainoase fierte (reci,ramase de la masa de pranz)
2 linguri zahar pudra
1 plic sos de ciocolata de la Dr.Oetker