Rasturnata cu paste, prune si struguri albi

Reteta culinara Rasturnata cu paste, prune si struguri albi din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Rasturnata cu paste, prune si struguri albi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rasturnata cu paste, prune si struguri albi

 

un desert consistent, facut la repezeala cu ce-aveam prin bucatarie

Ingrediente Rasturnata cu paste, prune si struguri albi

5 oua

5 linguri de zahar tos

5 linguri apa minerala

5 linguri ulei

un praf de sare

10 linguri faina alba proaspat cernuta

1/2 plic praf de copt

5 linguri pesmet

2 plicuri zahar tos cu scortisoara

8 prune mari, carnoase

1 ciorchine strugure alb

cca 100 gr. paste fainoase fierte (reci,ramase de la masa de pranz)

2 linguri zahar pudra

1 plic sos de ciocolata de la Dr.Oetker

Categorii