Rasucite cu crema de branza si pesto
Reteta culinara Rasucite cu crema de branza si pesto din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Rasucite cu crema de branza si pesto
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rasucite cu crema de branza si pesto
Rețete de suflet
800 gr aluat foietaj 100 gr crema de branza 2 linguri pesto verde sare piper negru 1 sau susan Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Întindeți jumătate din aluat pe o suprafață de lemn. Întindeți deasupra amestecul de smântână și pesto. Puneți cealaltă jumătate de aluat și apăsați ușor cu un sucitor. Cu un cuțit ascuțit tăiați fâșii de aluat de lățimea dorită. Luăm fiecare fâșie pe rând și trăgând ambele capete în același timp o răsucim. Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt. Se unge blatul cu un ou bine batut si se presara cu seminte de susan. Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mare pentru 25 de minute sau pana se rumeneste. Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.Ingrediente Rasucite cu crema de branza si pesto
800 gr aluat foietaj
100 gr crema de branza
2 linguri pesto verde
sare
piper negru macinat
1 ou
susan