Ratatouille de legume cu brânză

Reteta culinara Ratatouille de legume cu brânză din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Ratatouille de legume cu brânză

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ratatouille de legume cu brânză

 

Vara este plină de legume. Haideți să umplem farfuriile de culoare! P.S. Această rețetă fusese gândită ca o garnitură, dar s- a transformat într-un fel principal. Fiindcă a fost " genială "! Rețete de vară

 

INGREDIENTE
1 vânătă 1 dovlecel 3 roșii 200 g telemea 200 g cașcaval puțin unt 2 lg pesmet sare, piper pătrunjel verde Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți. Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare. Pătrunjelul îl toci mărunt. Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu pesmet. În tavă adaugi felii de legume și brânzeturi, alternativ, până când se umple. Presari sare și piper după gust, apoi telemeaua și cașcavalul ras. Dai totul la cuptorul preîncălzit la 150°C pentru 25 de minute. Servești imediat cu pătrunjel verde. Să aveți poftă.

Ingrediente Ratatouille de legume cu brânză

1 vânătă

1 dovlecel

3 roșii

200 g telemea

200 g cașcaval

puțin unt

2 lg pesmet

sare, piper

pătrunjel verde

Categorii