Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara
Reteta culinara Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara
Iubesc pastele, de orice fel (de la spaghetti la papardelle si de la gnocchi la farfalle) si preparate oricum. Cupărate de-a gata ori făcute în casă (atunci când îmi permite timpul). Iar, când am găsit într-un magazin forma de plastic pentru ravioli, mi-am propus să o folosesc. Într-un fel mai deosebit :)
Ingrediente Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara
Pentru paste:
350 g făină
200 g spanac
2 ouă
3 linguri ulei măsline
Pentru umplutură:
200 g hribi proaspeţi
1 ceapă
1 lingură unt
150 g brânză de capră
Pentru sos:
2 căţei usturoi
2 linguri ulei de măsline
busuioc verde
4-5 roşii mari
1 linguriţă zahăr
½ pahar de vin alb
oregano, rozmarin, sare, piper