Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

Reteta culinara Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

 

Iubesc pastele, de orice fel (de la spaghetti la papardelle si de la gnocchi la farfalle) si preparate oricum. Cupărate de-a gata ori făcute în casă (atunci când îmi permite timpul). Iar, când am găsit într-un magazin forma de plastic pentru ravioli, mi-am propus să o folosesc. Într-un fel mai deosebit :)

Ingrediente Ravioli bicolori cu hribi, brânză de capră şi ierburi aromatice, în sos marinara

Pentru paste:

350 g făină

200 g spanac

2 ouă

3 linguri ulei măsline

Pentru umplutură:

200 g hribi proaspeţi

1 ceapă

1 lingură unt

150 g brânză de capră

Pentru sos:

2 căţei usturoi

2 linguri ulei de măsline

busuioc verde

4-5 roşii mari

1 linguriţă zahăr

½ pahar de vin alb

oregano, rozmarin, sare, piper

Categorii