Ravioli cu piept de pui, rosii si ceapa verde in sos de unt
Reteta culinara Ravioli cu piept de pui, rosii si ceapa verde in sos de unt din categoria Paste. Cum sa faci Ravioli cu piept de pui, rosii si ceapa verde in sos de unt
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli cu piept de pui, rosii si ceapa verde in sos de unt
De ceva timp tot zic ca trebuie sa incerc sa fac aluat de paste. Acea zi de incercare a sosit in sfarsit. Sincer a fost cam greu cu intinsul aluatului la o grosime atat de mica deoarece nu am deocamdata o masina de intins foaia de paste.Pentru prima data…foaia a fost putin mai groasa de 2 mm dar doresc sa mai incerc pana cand imi iese perfect :P Umplutura este delicioasa iar ravioli alaturi de acel unt topti cu salvie este foarte bun…atat de bun incat tata incepe sa ma certe zicandu-mi ca sa termin cu gatitul ca astfel imediat va ajunge maaare...deoarece nu se poate opri din mancatul preparatelor ce le fac eu. Enjoy !
Ingrediente Ravioli cu piept de pui, rosii si ceapa verde in sos de unt
Paste
200 gr faina
3 oua
Umplutura
100 gr piept de pui, fiert
2 rosii, decojite si tocate
1 tija de ceapa verde, tocata
50 gr crema de branza
1 lingurita cimbru, tocat
1 ou
sare si piper, dupa gust
pesmet