Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto

Reteta culinara Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto

 

INGREDIENTE

Pentru aluatul de ravioli:

1 cană făină cernută 1 ou bătut ca pentru omletă 1 lingură ulei puţină sare 50 ml apă călduţă 1 ou bătut pentru uns marginile

Pentru umplutura de ravioli:

250 grame ciuperci proaspete, tocate mărunt 3 linguri de cremă de brânză 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat ulei de măsline 2 căţei de usturoi, tocați sare/ piper

Pentru sosul pesto:

1 cană de ierburi proaspete amestecate: pătrunjel, mentă, busuioc 2 tulpini ceapă verde, tocate coaja de la 1/2 lămâie ulei de măsline 1 file anșoa 2 căței de usturoi 100 ml smântână pentru gătit

Ingrediente Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto

1 cană făină cernută

1 ou bătut ca pentru omletă

1 lingură ulei

puţină sare

50 ml apă călduţă

1 ou bătut pentru uns marginile

250 grame ciuperci proaspete, tocate mărunt

3 linguri de cremă de brânză

2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

ulei de măsline

2 căţei de usturoi, tocați

sare/ piper

1 cană de ierburi proaspete amestecate: pătrunjel, mentă, busuioc

2 tulpini ceapă verde, tocate

coaja de la 1/2 lămâie

ulei de măsline

1 file anșoa

2 căței de usturoi

100 ml smântână pentru gătit

Categorii