Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto

Reteta culinara Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto
INGREDIENTE
Pentru aluatul de ravioli:
1 cană făină cernută 1 ou bătut ca pentru omletă 1 lingură ulei puţină sare 50 ml apă călduţă 1 ou bătut pentru uns marginilePentru umplutura de ravioli:
250 grame ciuperci proaspete, tocate mărunt 3 linguri de cremă de brânză 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat ulei de măsline 2 căţei de usturoi, tocați sare/ piperPentru sosul pesto:
1 cană de ierburi proaspete amestecate: pătrunjel, mentă, busuioc 2 tulpini ceapă verde, tocate coaja de la 1/2 lămâie ulei de măsline 1 file anșoa 2 căței de usturoi 100 ml smântână pentru gătitIngrediente Ravioli de casă cu ciuperci în sos pesto
1 cană făină cernută
1 ou bătut ca pentru omletă
1 lingură ulei
puţină sare
50 ml apă călduţă
1 ou bătut pentru uns marginile
250 grame ciuperci proaspete, tocate mărunt
3 linguri de cremă de brânză
2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
ulei de măsline
2 căţei de usturoi, tocați
sare/ piper
1 cană de ierburi proaspete amestecate: pătrunjel, mentă, busuioc
2 tulpini ceapă verde, tocate
coaja de la 1/2 lămâie
ulei de măsline
1 file anșoa
2 căței de usturoi
100 ml smântână pentru gătit