Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc

Reteta culinara Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc din categoria Paste. Cum sa faci Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc

 

Daca zilele trecute v-am adus reteta de paste colorate in casa, nu puteam sa las sa treaca sa nu fac si raviolii umpluti. Am ales o umplutura simpla de branza cu busioc, la care am adaugat un sos fin cu branza Roquefort (branza din lapte crud de oaie cu mucegai nobil)...

Ingrediente Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc

pentru ravioli aveti reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/paste-colorate-facute-in-casataitei-tagliatelle-si-ravioli-68013.html

pentru umplutura:

100 gr branza tare (telemea de oaie sau vaca)

cateva frunze de busuioc proaspat si 2-3 linguri ulei de masline (eu folosesc o pasta facuta in casa, la robotul de bucatarie facuta din: busuioc proaspat, ulei de masline si sare de mare)

pentru sos:

50 gr branza Roquefort

100 ml lapte condensat

1 praf de sare

1/2 lingurita amidon alimentar

3-4 linguri apa rece

fulgi de chili rasniti

Categorii