Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

Reteta culinara Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda din categoria Paste. Cum sa faci Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda
Recunosc, pentru mine a fost o provocare, dar ies grozavi!
Ingrediente Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda
Pentru paste:
2 oua
4 linguri ulei de masline
un praf sare
faina cat cuprinde (aproximativ 300- 350 gr)
Pentru umplutura
300 gr urda proaspata
50 gr telemea sarata
300 gr spanac proaspat curatat si spalat
1 legatura subtire de leurda
piper alb
pentru sos
2 linguri ulei de masline
3 catei usturoi
2 fire usturi verde
2 felii subtiri cascaval
5 linguri smantana
3 linguri umplutura de branza cu spanac
piper alb
nucsoara
1 canita apa