Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

Reteta culinara Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda din categoria Paste. Cum sa faci Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

 

Recunosc, pentru mine a fost o provocare, dar ies grozavi!

Ingrediente Ravioli de casa, umpluti cu branza, spanac si leurda

Pentru paste:

2 oua

4 linguri ulei de masline

un praf sare

faina cat cuprinde (aproximativ 300- 350 gr)

Pentru umplutura

300 gr urda proaspata

50 gr telemea sarata

300 gr spanac proaspat curatat si spalat

1 legatura subtire de leurda

piper alb

pentru sos

2 linguri ulei de masline

3 catei usturoi

2 fire usturi verde

2 felii subtiri cascaval

5 linguri smantana

3 linguri umplutura de branza cu spanac

piper alb

nucsoara

1 canita apa

Categorii