Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine
Reteta culinara Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine
Toata lumea face ravioli cu branza sau cu carne... dar preferatii mei sunt cei dulci, cu dovleac, unt de arahide si ricotta. Trebuie sa ii incerci.
Ingrediente Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine
Faina – 200 g
Oua – 2 buc
Apa – 1 lingura
Sare – 1 varf de cutit
Zahar pudra – 1 lingurita
Ulei de masline – 1 lingura
Dovleac - 200 g
Ricotta – 100 g
Miere – 1 lingura
Scortisoara – 1 lingurita rasa
Smantana de gatit – 50 ml
Galbenusuri – 2 buc
Unt de arahide – 1 lingura
Afine – 100 g
Mure – 50 g
Zahar – 2 linguri
Cognac – 1 lingurita
Nuca
Zmeura/mure
Scortisoara