Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine

Reteta culinara Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine

 

Toata lumea face ravioli cu branza sau cu carne... dar preferatii mei sunt cei dulci, cu dovleac, unt de arahide si ricotta. Trebuie sa ii incerci. 

Ingrediente Ravioli dulci cu dovleac, unt de arahide, ricotta si coulis de afine

Faina – 200 g

Oua – 2 buc

Apa – 1 lingura

Sare – 1 varf de cutit

Zahar pudra – 1 lingurita

Ulei de masline – 1 lingura

Dovleac - 200 g

Ricotta – 100 g

Miere – 1 lingura

Scortisoara – 1 lingurita rasa

Smantana de gatit – 50 ml

Galbenusuri – 2 buc

Unt de arahide – 1 lingura

Afine – 100 g

Mure – 50 g

Zahar – 2 linguri

Cognac – 1 lingurita

Nuca

Zmeura/mure

Scortisoara

Categorii