Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Franta. Cum sa faci Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci
O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete. Ca garnitura am facut un sos delicios cu smantana, ciuperci, branza roquefort si nuci. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/ravioli-proaspete-cu-sos-de-branza.html
Ingrediente Ravioli proaspete cu sos de branza roquefort si nuci
150-200 g ravioli proaspete
1 ceapa salota
30 g de unt
10 cl de smantana lichida
100 g de ciuperci albe de Paris
2 linguri de vin alb
1 lingurita de pudra de fond de vitel
20 g de branza roquefort +un pic pentru decorul final
cateva miezuri de nuca
cimbru uscat
sare, piper
busuioc proaspat