Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

 

O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete de casa sau cumparate. https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/ravioli-proaspete-cu-sos-de-smantana-si.html

Ingrediente Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

250 g ravioli proaspete

1 ceapa salota

30 g de unt

100 ml de smantana lichida

2 linguri mantana grasa

200 g de ciuperci albe de Paris

50 ml de vin alb

1 lingurita de pudra de fond de vitel

cimbru uscat

sare, piper

busuioc proaspat, parmezan ras

Categorii