Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci
O reteta rapida, repede de facut seara cand veniti de la serviciu. Va trebuiesc ravioli proaspete de casa sau cumparate. https://www.blogulluicatalina.com/2018/10/ravioli-proaspete-cu-sos-de-smantana-si.html
Ingrediente Ravioli proaspete cu sos de smantana si ciuperci
250 g ravioli proaspete
1 ceapa salota
30 g de unt
100 ml de smantana lichida
2 linguri mantana grasa
200 g de ciuperci albe de Paris
50 ml de vin alb
1 lingurita de pudra de fond de vitel
cimbru uscat
sare, piper
busuioc proaspat, parmezan ras