Reni Crocanti
Astazi va propunem sa facem un dulce de sarbatori, fara coacere. Intrati in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna si pregatiti Reni Crocanti O reteta buna de facut impreuna cu copiii ;-)
Instructiuni de preparare Reni Crocanti
Puneti deoparte 3 patrate de ciocolata. Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Adaugati fulgii de porumb neindulciti si amestecati.
Folosind o forma de taiat rotunda, formati fursecurile dvs. Presati bine, astfel incat sa fie plate. Lasati sa se raceasca 1 ora.
Topiti cele 3 patrate de ciocolata si inmuiaiti baza covrigeilor in ea. Lipiti doi covrigi in partea de sus a fiecarui fursec pentru a forma coarnele de ren.
Inmuiati 2 bomboane albastre in ciocolata topita si lipiti sub cei doi covrigei pentru a forma ochii.
Inmuiati 1 bomboana rosie in ciocolata topita si lipiti in centru pentru a forma nasul. Dati la rece 10 min.
Gata! Ce reni crocanti minunati!
Ingrediente Reni Crocanti
200 gr ciocolata cu lapte
120 gr fulgi de porumb fara zahar
Pentru decor :
ciocolata cu lapte
mini brezel
bomboane colorate tip smarties: albastre si rosii