Reni Crocanti

Astazi va propunem sa facem un dulce de sarbatori, fara coacere. Intrati in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna si pregatiti Reni Crocanti O reteta buna de facut impreuna cu copiii ;-)

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Reni Crocanti

Puneti deoparte 3 patrate de ciocolata. Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Adaugati fulgii de porumb neindulciti si amestecati.

Folosind o forma de taiat rotunda, formati fursecurile dvs. Presati bine, astfel incat sa fie plate. Lasati sa se raceasca 1 ora.

Topiti cele 3 patrate de ciocolata si inmuiaiti baza covrigeilor in ea. Lipiti doi covrigi in partea de sus a fiecarui fursec pentru a forma coarnele de ren.

Inmuiati 2 bomboane albastre in ciocolata topita si lipiti sub cei doi covrigei pentru a forma ochii.

Inmuiati 1 bomboana rosie in ciocolata topita si lipiti in centru pentru a forma nasul. Dati la rece 10 min.

Gata! Ce reni crocanti minunati!

Ingrediente Reni Crocanti

200 gr ciocolata cu lapte

120 gr fulgi de porumb fara zahar

Pentru decor :

ciocolata cu lapte

mini brezel

bomboane colorate tip smarties: albastre si rosii

Categorii