Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

 

O gustare rapida si usoara, pentru care nu avem nevoie de multe ingrediente! Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: foietaj, ketchup, cascaval, ou.

Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO 2-3 linguri ketchup 100 g cascaval ras 1 ou pentru uns

Iata cum se prepara Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Lasam la dezghetat aluatul apoi il taiem in doua. Eu l-am mai intins putin si l-am facut mai subtire.

Ungem o foaie cu ketchup, presuram cascavalul, punem deasupra cealalta foaie si taiem dupa preferinta.

Eu am taiat triunghiuri pe care le-am crestat la baza si am trecut varfurile pe acolo. Am indoit celelalte colturi s a iesit forma din imagini. 

Putem taia fasii subtiri si apoi le rasucim in forma de saleuri sau rasucite si apoi rulate in forma de melc...

Le-am uns cu ou si le-am copt  30minute.

Le servim cu sosul preferat sau asa, simple.

Pofta buna!

Vezi si reteta de Spirale cu branza si sunca

Ingrediente Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

Pentru Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 pachet aluat foitaj de 800g LINCO

2-3 linguri ketchup

100 g cascaval ras

1 ou pentru uns

Categorii