Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Pentru Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval sunt necesare cateva ingrediente: cascaval, sunca, aluat foietaj, ou.
Ingrediente pentru Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval 2 buc foi de aluat foietaj 400 gr sunca felii 200 gr cascaval feliat 200 gr cascaval ras 1 buc ouIata cum se prepara Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Se ia o tava normala de cuptor in care se pune hartie de copt.Se puna prima foaie de foietaj. SE aseaza uniform peste foietaj 200 gr felii de sunca .
Peste sunca se aseaza 200 gr cascaval feliat. Peste cascavalul feliat se mai adauga si restul de 200 gr sunca. Deasupra se rade restul de 200 gr cascaval.
Se pune capac a aoua foaie de foietaj. Pe margine se inchide apasand cu furculita sa se lipeasca foarte bine.
Cu un cutit se traseaza linii pe foaia de foietaj pentru a nu se umfla foarte tare in cuptor.
Se bate un ou cu care se unge toata suprafata.
Se coace la 180 grade timp de 25 de minute. Cand este coapta se scoate si se lasa la racit.
Vezi si reteta de Clatite cu sunca si ciuperci.
Ingrediente Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
Ingrediente pentru Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval
2 buc foi de aluat foietaj
400 gr sunca felii
200 gr cascaval feliat
200 gr cascaval ras
1 buc ou