Reteta de briose sarate
Reteta culinara din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Romania. Cum sa faci Reteta de briose sarate
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de briose sarate
Ingredientele pentru Reteta de briose sarate sunt urmatoarele: oua, smantana, bacon, faina, parmezan, ulei.
Ingrediente Reteta de briose sarate 2 oua 4 linguri de smantana grasa 20 % 200 gr bacon 150 gr faina, 30 gr parmezan razuit, 1 plic praf de copt, 1 lingura ulei un varf de sareIata cum se prepara Reteta de briose sarate
Pentru inceput baconul se taie si se prajeste.
Se ia un castron in care se bat bine ouale cu mixerul. Peste ele se adauga o lingura de ulei si smantana. Se bate totul bine mai departe. Baconul prajit se toarna peste compozitia de oua, se adauga si parmezanul si se amesteca sa se omogenizeze totul. Se presara faina si praful de copt. Se amesteca in continuare pana se obtine un aluat omogen.
Se iau formele de briose si se toarna compozitia in forme.
Se coc pentru 25-30 minute, la 165 grade C, pana cand briosele se rumenesc. Pofta buna!
Vezi si reteta de Briose aperitiv cu cartofi si mozzarella.
Ingrediente Reteta de briose sarate
Ingrediente Reteta de briose sarate
2 oua
4 linguri de smantana grasa 20 %
200 gr bacon
150 gr faina,
30 gr parmezan razuit,
1 plic praf de copt,
1 lingura ulei
un varf de sare